Länk till startsidan
Länk till startsidan

Design & Webbutveckling

Webben är idag en viktig marknadsplats. I över 15 år har vi arbetat med webbutveckling, design och användarvänlighet. Vi kan webb.

Snygga webbsidor som fungerar överallt. Vi designar snygga webblösningar där allt är paketerat och klart redan från början – det blir enklare och billigare för dig som kund. Samtidigt får du en flexibel, responsiv och designad webbplats.


Vi bygger smarta mallar och enligt modern kodstandard, vilket innebär att antalet mallar som behövs på webbplatsen minimeras. Det blir därmed även lättare att underhålla/förändra dem i framtiden. Vi testar och optimerar alltid koden i syfte att ge användaren bästa möjliga användarupplevelse.


Snabba laddningstider, responsiva gränssnitt och hög kompatibilitet oavsett webbläsare eller enhet är några av de viktigaste kraven vi ställer på våra webblösningar när det gäller användarupplevelsen.


Minst lika viktigt är effektiva och smidiga processer för webbredaktören. Därför bygger vi alltid webbplatserna på moderna Content Management Systems (CMS). Vi arbetar med Sitevision och Wordpress.


Text- och bildproduktion

Vi ger ett lyft för ditt digitala innehåll. Texter och bilder levereras för digital spridning, webb, produktblad, pressreleaser, nyheter m.m

Vi skapar innehåll i alla dina kanaler. För att skriva för olika kanaler och använda varje medias fulla potential krävs både kunskap och anpassade arbetssätt. Alla som någon gång publicerat pappersinnehåll på webben eller läst upp det i radio vet det.


Att kommunicera kontinuerligt i digitala kanaler är A och O. Vi kan hjälpa er att skapa en handlingsplan med förslag på innehåll och konkreta pr-aktiviteter.


Dessutom kan vi förstås fylla era digitala kanaler med innehåll, till exempel:

  • Texter till webb och sociala medier
  • Nyhetsbrev
  • Blogginlägg
  • Filmer
  • Webinar
  • Grafik
  • Foto
  • Podcasts

BRA ATT VETA

Certifierade Sitevision utvecklare

 

Bygger enligt riktlinjer för Funka.nu

 

Partner till Sitevision

KONTAKTA OSS