Facebook-pixel
A5 Communication Logotyp

Plats & boende

Checka in. Andas ut.

VANN spa hotell konferens är ett konferenshotell beläget vid Gullmarsfjorden i Bohuslän. Hotellet är utformat av Sveriges kanske störste nutida arkitekt, Gert Wingårdh, och är en naturlig del av ett naturreservat vid Gullmarsfjorden, Sveriges enda tröskelfjord vars unika marina liv kvalificerat den till marint skyddsområde.

 

Rummen

VANN´s rum är mellan 18 och 22 kvadratmeter stora. Inredningen är enkel i modern skandinavisk stil med målade väggar och textilmattor samt klinkers och kakel i badrummen. Alla rum har sängar från Carpe Diem. Alla rum har hårfön och Wifi.

 

Hela vårt hotell är tillgänglighetsinventerat.

 

Restaurangen

Restaurangen är stor och ljus, med generöst tilltagna fönster mot söder och väster. Från många av borden har du utsikt över Gullmarsfjorden och stranden nedanför hotellet.

 

VANNs restaurang är KRAV märkt och certifierad i Smaka på Västsverige. Det innebär att de väljer kortresta råvaror och höga smaker och strävar efter att alltid erbjuda säsongens primörer från lokala producenter. Med egen bagare och konditor på plats får gästerna dagligen dessutom njuta lyxen av nybakat bröd och läckra bakverk.

KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS

 

Wimab Evenemang AB
Skördevägen 119
263 54 Lerberget

 

Telefon: 031-91 50 40

E-post: kundservice@wimab.se


 

BETALNING 

 

Betala alltid med OCR/Fakturanummer

till Wimab Evenemang till bankgiro

 

HÅLL DIG UPPDATERAD

 


KONTAKTA OSS

 

Wimab Utbildning AB
Skördevägen 119
263 54 Lerberget

 

Telefon: 031-91 50 40

E-post: kundservice@wimab.se